Pep Guardiola ha dut el City a la final de la Champions (Reuters)
Futbol internacional

El Manchester City torpedina el Chelsea (6-0)

Els de Guardiola mantenen la pressió sobre el Liverpool en la lluita pel liderat de la Premier League amb una brillant actuació contra un rival de l'entitat del Chelsea, que, fins aquest diumenge, era l'equip menys golejat de la temporada

El Manchester City pressiona, i de quina manera, el Liverpool en la lluita per la Premier League. L'equip de Pep Guardiola ha golejat per 6-0 el Chelsea en un festival ofensiu i, ara, té 65 punts, com el conjunt de Jurgen Klopp, però amb un partit més que els "reds".

Als vint minuts, Kepa Arrizabalaga ja havia tret la pilota tres vegades de la seva porteria. Agüero, en dues ocasions, i Sterling han destrossat la defensa dels "blues". Per si no n'hi hagués prou, Gundogan, amb un xut des de fora de l'àrea, ha fet el quart.

El Chelsea, que surt de la zona Champions, ha rebut el cinquè a la segona part, obra, un altre cop, d'Agüero. Amb el hat-trick, l'argentí suma 17 gols, com Mohamed Salah, i comparteixen la primera posició al capdavant dels golejadors a Anglaterra. Els de Guardiola, però, no en tenien prou amb la maneta, i Sterling, a les acaballes, ha tornat a afusellar la porteria dels "blues" amb la sisena diana.