Pep Guardiola dona instruccions a Bernardo Silva durant la final de la Carabao Cup (Reuters)
Futbol internacional

El Manchester City tomba l'Aston Villa i s'emporta la Carabao Cup (1-2)

El Manchester City s'ha imposat a l'Aston Villa a la final de la Carabao Cup (1-2). L'equip de Pep Guardiola conquereix aquest títol per tercer cop consecutiu i posa la cirereta a una setmana rodona després de deixar el Reial Madrid fora de combat al Bernabéu.

Al minut 20, Sergio Kun Agüero ha obert el marcador amb un gol de cap. L'argentí ha culminat una gran combinació de Rodrigo i Foden. El City, amb el gol, ha multiplicat la pressió per tal de sentenciar el partit aprofitant el desconcert del rival. Deu minuts és el que ha trigat en fer el segon el conjunt de Guardiola. Gündogan ha servit un córner i Rodrigo ha enviat la pilota al fons de la xarxa

Instants abans del descans, l'Aston Villa ha escurçat les distàncies amb un gol de Samatta. Tot i quedar la segona part sencera, el 2 a 1 ja no s'ha mogut del marcador. Amb aquest triomf, Pep Guardiola suma el seu vuitè títol des que dirigeix la banqueta del Manchester City.