Agüero celebra el gol de la victòria del City contra el Bristol (Reuters)
Futbol internacional

El Manchester City remunta contra el Bristol i encarrila el pas a la final de la Copa de la Lliga (2-1)

Un gol del Kun en el minut 92 ha permès al conjunt de Pep Guardiola remuntar contra el Bristol i sumar un agònic triomf en l'anada de les semifinals

El Manchester City ha sumat un agònic triomf contra el Bristol City per 2 a 1 i ha fet un pas imporant per classificar-se per a la final de la Carabao Cup, la Copa de la Lliga anglesa. El conjunt de Pep Guardiola ha hagut de patir per imposar-se a un rival que milita a la Championship, la Segona Divisió del futbol anglès.

El Bristol ha començat donant la sorpresa a l'Etihad Stadium i s'ha avançat en el marcador amb un gol de Bobby Reid en el minut 44. Els visitants, botxins del Manchester United en els quarts de final, han arribat al descans amb el mínim avantatge en el marcador, però, en la represa, el City ha estat capaç de remuntar el resultat advers.

En el minut 55, el belga Kevin de Bruyne ha fet l'empat a un i no ha estat fins al 92 quan el "Kun" Agüero ha donat el triomf als "citizens" amb un cop de cap salvador. La tornada es disputarà el 23 de gener i el guanyador de l'eliminatòria es classificarà per a la final, que es jugarà a l'estadi de Wembley. L'altre finalista sortirà del derbi londinenc entre l'Arsenal i el Chelsea.