Agüero controla la pilota pressionat per un jugador de l'Atalanta (EFE)
Lliga de campions

El Manchester City punxa davant l'Atalanta i no sentencia la classificació pels vuitens (1-1)

En l'altre partit del grup C, el Xakhtar ha estat capaç d'empatar un partit que perdia 3 a 1 en el minut 93; el Tottenham goleja l'Estrella Roja al Petit Maracanà de Belgrad i es referma en el segon lloc del grup B

Josep CochActualitzat

El Manchester City es manté líder, però no ha pogut segellar el pas matemàtic als vuitens de final. Tres tocs han estat suficients perquè el City obrís la llauna. Gran assistència de Gabriel Jesús, que ha deixat d'esperó perquè Rasheed Sterling marqui el 0 a 1 en el minut 7, el cinquè del jugador anglès a la Champions. Els de Pep Guardiola dominaven clarament el partit davant d'un Atalanta que ja va caure golejat a Manchester. En el 39, el VAR ha decidit que el penal que havia xiulat l'àrbitre passés a ser una falta al límit de l'àrea després de la correcció. La falta l'ha tret Sterling i s'ha estavellat a la tanca. El llançament, però, l'ha revisat el VAR, ja que ha tocat en el braç d'Ilicic. El VAR ha confirmat el penal. Gabriel Jesús ha llençat el penal fora, a la dreta de la porteria de Pierluigi Gollini. Era el minut 43. A la represa, en el 49, centrada mil·limètrica d'Alejandro "Papu" Gómez que ha rematat de forma inapel·lable Pasalic amb el cap. L'Atalanta empata a 1, un resultat que ha motivat als italians. En el minut 81 pèrdua de pilota del City, ràpida contra de l'Atalanta i Claudio Bravo està obligat a fer una falta que li costa la targeta vermella, confirmada pel VAR. El xilè havia entrat a la segona part per Ederson. Guardiola ha hagut de posar el defensa Walker sota els pals.

En l'altre partit del grup C, el Xakhtar ha salvat un punt davant del Dinamo de Zagreb marcant dos gols en el temps afegit. El Xakthar s'ha avançat en el marcador en el minut 13. Assistència de Junior Moraes per la banda dreta i rematada d'Alan Patrick al primer pal, superant el porrer del Dinamo Livakovic. Els locals han empatat en el minut 25, quan Buno Petkovic ha rematat de cap una centrada al segon pal de Teophile-Catherine. En el 83, gran assistència de Petkovic, que ha descarregat el joc cap a Ivanusec per marcar el 2 a 1 i capgirés el marcador. I en el 89 grandíssima jugada de Dani Olmo que ha acabat assistint al segon pal on es trobava Ademi que només ha hagut d'empènyer la pilota. En el temps afegit una centrada de Kovalenko l'ha rematat Junior Moraes amb el cap per establir el 3 a 2. I quan els seguidors croats es veien amb els tres punts a la butxaca, un penal transformat per Tete en el 98 ha significat l'empat a 3 definitiu.

Al Petit Maracanà de Belgrad el Tottenham ha golejat l'Estrella Roja i es consolida en el segon lloc del grup, liderat pel Bayern, ja classificat per als vuitens. Els londinencs s'han avançat en una jugada absolutament embolicada amb rematades al pal, al travesser, la defensa de l'Estrella Roja traient pilotes de sota els pals fins que al final Lo Celso acabés marcant el 0 a 1. Una de les jugades més esbojarrades de la present Lliga de Campions. Tot plegat ha passat en el minut 34 de joc. En el minut 57 ha arribat el segon gol dels londinencs. Contraatac de manual que acaba el coreà Son després de rebre l'assistència de Dele Alli, 0 a 2. I en el minut 60 ha arribat el 0 a 3, Rose assisteix Son, que entrava tot sol al segon pal que torna superar el porter Borjan. En el 85 Erikssen s'ha afegit a la festa marcant el 0 a 4, després d'una rematada amb semierror del migcampista danès.