Lliga de Campions

El Manchester City podria ser exclòs de la pròxima edició de la Champions

La UEFA fa oficial que la seva investigació sobre el Manchester City ha finalitzat i ara envia el cas a la Cambra de Control Financer perquè prengui una decisió que podria suposar l'expulsió del conjunt anglès de la pròxima Champions

Actualitzat

El Manchester City podria quedar exclòs de la pròxima edició de la Lliga de Campions.

La UEFA ha confirmat aquest dijous que l'investigador cap del Comitè de Control Financer de Clubs (CFCB), ha decidit enviar el cas del Manchester City a la càmera de resolució  després de tancar la seva investigació per un possible incompliment de les regles de Joc Net Financer (FFP).

La junta de control financer de la UEFA es va reunir fa dues setmanes a Nyon i ara ha arribat a la conclusió que es van produir enganys en els reguladors financers de l'entitat anglesa. L'última paraula la tindrà el cap de la investigació, l'exprimer ministre belga Yves Larterme, i encara que hi hagi càstig les sancions no serien efectives per a la temporada que ve.

El Manchester City hauria comès incompliments del 'fair play' financer, tal com justifiquen els diferents expedients oberts per la UEFA . Els dirigents del club anglès han reiterat que els seus comptes es troben dins del que marquen les normes.

A diferència del cas del PSG, equip al qual el TAS va donar la raó sobre el termini d'un nou expedient obert per la UEFA per estar presentat fora de temps, el cas obert pel màxim organisme del futbol europeu contra el City s'ajusta a dret i està presentat en temps i forma.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut