El Manchester City ha obert un expedient disciplinari contra Kyle Walker per fer una festa sexual durant el confinament (EFE)
Futbol internacional

El Manchester City obre un expedient disciplinari a Kyle Walker per fer una festa sexual durant el confinament

Actualitzat

El Manchester City ha anunciat que ha obert un expedient disciplinari al seu defensa Kyle Walker per haver participat, la setmana passada, en una festa de caràcter sexual. Segons una informació publicada pel tabloide The Sun, Walker hauria pagat uns 2.500 euros pels serveis de dues prostitutes, de 21 i 24 anys, a qui va dur al seu domicili del comtat de Cheshire. Una de les prostitutes és qui va explicar la història al diari. La noia va assegurar que va estar tres hores a casa de Walker i que té fotos del jugador i d'un seu amic en roba interior.

L'endemà que presumptament Walker organitzés aquesta festa, el jugador va enregistrar un missatge demanant als aficionats del City que "es quedessin a casa, segurs" durant el confinament motivat per la Covid-19. Una de les noies, Louise McNamara, va argumentar al Sun que l'actitud del jugador li havia semblat hipòcrita.

Després de publicar-se la informació, Walker va emetre de forma gairebé immediata un comunicat de disculpa.

"Vull disculpar-me públicament pel que vaig fer la setmana passada. Entenc que la meva posició com a futbolista professional comporta la responsabilitat de ser un model de comportament. En conseqüència, vull demanar perdó a la meva família, amics, club de futbol, aficionats i opinió pública per haver-los decebut."

El Manchester City, mentrestant, ha respost en un altre comunicat que "el comportament de Walker contravé els esforços del club per donar suport a l'NHS i als treballadors essencials que lluiten contra els efectes de la Covid-19", i malgrat la ràpida disculpa de Walker, ja estudia sancions.

Anar al contingut