David Silva controla una pilota pressionat per un jugador del Blackburn. (Foto: Reuters)

El Manchester City no passa de l'empat al camp del Blackburn Rovers i haurà de jugar un partit de desempat (1-1)

El Manchester City no ha passat de l'empat a un al camp del Blackburn Rovers, equip de la First Division anglesa, i haurà de jugar un partit de desempat per accedir a la següent ronda de la FA Cup. L'equip de Manuel Pellegrini s'ha avançat just abans del descans amb un gol en fora de joc de Negredo però en l'inici de la represa, Scott Dann ha fet la igualada definitiva.

El Manchester City no ha passat de l'empat a un al camp del Blackburn Rovers, equip de la First Division anglesa, i haurà de disputar un partit de desempat per accedir a la següent ronda de la FA Cup. L'equip de Manuel Pellegrini s'ha avançat just abans del descans amb un gol en fora de joc de Negredo però en l'inici de la represa, Scott Dann ha fet la igualada definitiva.

El pròxim rival del Barça als vuitens de final de la Champions, tot i jugar amb un equip ple de titulars, ha estat incapaç de derrotar un equip d'una categoria inferior i ha acabat el partit en inferioritat per l'expulsió de Dedryk Boyata en el minut 86.