Guardiola i Messi en un Manchester City-Barça (Reuters)
Barça

El Manchester City nega que es plantegi pagar la clàusula de Messi

Des del cos tècnic del club anglès treuen tota la credibilitat a un rumor que s'ha propagat ràpidament

Jordi SunyerActualitzat

Una informació sorgida des de Canal+ França indicava aquest diumenge que el Manchester City està disposat a pagar la clàusula de rescissió del contracte de Leo Messi, xifrada en 300 milions d'euros. El rumor ha pres ràpidament volada per l'entitat del jugador i perquè recentment s'ha vist com el París Saint-Germain trencava el rècord d'un fitxatge pagant 222 milions d'euros per contractar Neymar.

Des del cos tècnic del Manchester City, però, treuen tota la credibilitat a aquesta informació. És cert que l'actual tècnic de l'equip "sky blue", Pep Guardiola, no ha amagat mai la seva admiració pel davanter argentí, però el projecte de l'equip no passa per fer una operació d'aquesta magnitud després de la inversió ja feta per l'equip anglès, que s'ha gastat uns 230 milions d'euros entre Ederson, Bernardo Silva, Mendy, Walker i Danilo.

En canvi, té més versemblança el possible fitxatge d'un altre exblaugrana, el xilè Alexis Sánchez, que podria deixar l'Arsenal a canvi d'uns 75 milions d'euros.  

Anar al contingut