El Kun Agüero en una imatge d'arxiu (Reuters)

El Manchester City juga amb foc, però no es crema, davant del Burnley (2-1)

L'equip de Pep Guardiola sua per imposar-se al Burnley després de jugar en inferioritat numèrica més d'una hora. L'ensopegada del Liverpool deixa el camí lliure al Chelsea

El Manchester City ha reaccionat amb un triomf  sobre el Burnley (2-1) després de la derrota a mans del Liverpool, en el partit pel segon lloc de la lliga Premier. L'equip de Pep Guardiola ha patit per imposar-se a un rival inferior sobre el paper per l'expulsió de Fernandinho, que ha vist la targeta vermella a la mitja hora de joc, quan el marcador encara assenyalava el 0-0 inicial.

Gaël Clichy ha inaugurat el marcador en el minut 58 i Sergio Agüero, que ha començat el partit a la banqueta, ha marcat, 4 minuts després, el 2-0 que semblava definitiu per al City, després d'una clamorosa errada de Raheem Sterling davant de porta. Ben Mee, a la sortida d'un córner, ha reduït diferències per als "Clarets"" i ha portat el patiment a l'Etihad Stadium quan quedaven vint minuts per al final. En temps afegit, Claudio Bravo s'ha hagut de lluir per evitar l'empat.

Relliscada del Liverpool

El Liverpool, de la seva banda, ha cedit un empat a casa del Sunderland (2-2). El veterà Jermain Defoe, dues vegades, ha neutralitzat l'avantatge que havien assolit els "reds" al marcador mitjançant Daniel Sturridge, primer, i Sadio Mané, després.

L'ensopegada dels de Jürgen Klopp pot aclarir encara més el panorama per al Chelsea, que pot augmentar a vuit punts la diferència al capdavant de la classificació, sempre que superi amb èxit una prova de nivell: el derbi londinenc al camp del Tottenham, aquest dimecres.