Ferran Torres i Sterling, dos dels artífexs del triomf del City a Marsella

El Manchester City goleja el Marsella i ja és líder en solitari

Els de Pep Guardiola han golejat l'Olympique al Vélodrome (0-3) i els "reds" han tingut feina per doblegar el Midtjylland danès a Anfield (2-0)

Xavi LorenteActualitzat

El Manchester City s'ha situat líder del grup C en golejar clarament l'Olympique de Marsella. Ferran Torres ha marcat el primer gol del City al Vélodrome al minut 18. Gundogan ha augmentat l'avantatge (0-2, minut 76) per a l'equip de Pep Guardiola. Sterling ha rematat la feina en un monòleg dels "citizens", que s'han mostrat intractables (0-3, minut 81).

En l'altre matx del grup, el jove talent Fabio Vieira ha obert el marcador pel Porto (1-0, minut 11) i Sergio Conçeiçao ha tancat la victòria dels dragons davant l'Olympiacos (2-0, minut 85). Els portuguesos han guanyat el seu primer partit en aquesta Champions.

El Liverpool ha tingut feina per doblegar el Midtjylland. Diogo Jota ha trencat l'equilibri a Anfield al minut 55 contra el campió danès. Al temps afegit, Salah de penal ha certificat els tres punts pel Liverpool, que també és líder del seu grup D.

Els "reds" s'han beneficiat de l'empat de l'Atalanta a Bèrgam. Dusan Tadic ha fet el primer gol de l'Ajax a la Champions després de transformar un penal al minut 30. Traoré ha donat embranzida a l'equip d'Amsterdam amb el 0 a 2 al minut 38, després d'una errada del porter italià Sportiello en una centrada des de l'esquerre de l'atac holandès. El colombià Duván Zapata ha revolucionat el matx amb dos gols en el tram inicial de la segona part. Primer amb un gran cop de cap (1-2, minut 54) i després en una gran jugada individual culminada de manera contundent amb un potentíssim xut (2-2, minut 60).