Sergio 'Kun' Agüero celebra el segon gol davant del West Brom (@ManCityCatala)
Futbol internacional

El Manchester City es retroba amb la victòria contra el West Brom just abans del duel de Champions contra el Barça (0-4)

Doble doblet: dos gols del 'Kun' Agüero i dos de Gündogan han quedat curts en l'exhibició dels de Guardiola davant del West Brom

El Manchester City ha resolt el partit contra el West Bromwich Albion de la mà de la societat letal entre Sergio 'Kun' Agüero i Ilkay Gündogan, amb dos gols cadascun.

Els de Pep Guardiola han dominat el partit des de bon principi acaparant la possessió de la pilota i pressionant des de ben a dalt, l'estil de joc que tant li agrada al tècnic català.

Agüero ha aprofitat una genial assistència de Gündogan i ha obert el marcador amb un xut creuat superant còmodament el porter Foster. Una mica més de cinc minuts més tard, de nou el davanter argentí ha afusellat el porter del West Brom amb un xut a l'escaire mentre quatre defenses intentaven parar-li els peus.

A la represa s'ha repetit el mateix guió que a la primera part. Agüero només ha necessitat dos minuts per enviar un nou avís a la porteria rival i recordar-los que la set golejadora de l'argentí és insaciable. Poc després, una combinació entre Gündogan i Nolito ha acabat amb la pilota fora quan el porter anglès estava del tot superat.

El tercer del Manchester City ha estat amb els mateixos protagonistes en el joc ofensiu, però amb els papers canviats, Agüero ha fet l'assistència i Gündogan ha rematat sense oposició. Poc després, el turc ha fet el quart gràcies a una gran passada de Kevin De Bruyne posant la cirereta a una victòria que s'ha saldat amb un marcador massa curt respecte al joc que han ofert els de Guardiola.

En tot cas, els 'citizens' es retroben amb la victòria després d'un mes d'octubre força gris en els resultats i just abans de l'enfrontament de Champions contra el FC Barcelona, dimarts, 1 de novembre, en directe per TV3, a les 20:45.

Mourinho, expulsat per protestar

L'entrenador portuguès del Manchester United ha vist la segona part del partit de Premier League contra el Burnley des de la llotja després de reclamar amb un excés d'energia un penal no xiulat. L'enfrontament ha acabat amb un empat a 0 i els 'Red Devils' segueixen deixant escapar punts.