El City encadena la 19a victòria consecutiva (Reuters)

El Manchester City encarrila el pas a quarts de la Champions (0-2) i amplia a 19 la ratxa de victòries

Els de Guardiola s'han imposat amb autoritat al Borussia Mönchengladbach amb gols de Bernardo Silva i Gabriel Jesus. En un partit que s'ha jugat al Puskas Arena de Budapest, el City ha ampliat una ratxa històrica: ja encadena 19 victòries en totes les competicions

Àlex OlivaActualitzat

El Manchester City ha assumit el control del partit des de l'inici. Els de Guardiola tenien la pilota, però a excepció d'un xut de Phil Foden el el minut 6, no es mostraven massa incisius. Tot i això, el control i les llargues possessions han acabat donant fruit. En el minut 29, una extraordinària centrada de Joao Cancelo des de l'esquerra la remata de cap Bernardo Silva per superar el porter Yann Sommer.

Amb el marcador a favor, el City s'ha trobat encara més còmode, davant un Mönchengladbach que es limitava a defensar-se. En el minut 54, Gabriel Jesus ha aprofitat un regal de la defensa alemanya i s'ha plantat sol davant el porter, però s'ha entretingut massa i el defensa Nico Elvedi li ha acabat pispant la pilota.

Una de les poques aproximacions del Mönchengladbach ha arribat en el minut 62, quan Pléa ha provat una espectacular rematada d'esperó que s'ha perdut a pocs centímetres de la porteria d'Ederson. Però ha estat un miratge. Tres minuts més tard ha arribat el 0-2 en una jugada semblant a la del primer gol. Altre cop, centrada de luxe de Joao Cancelo, altre cop Bernardo Silva toca amb el cap, però aquest cop ho fa amb una centrada a l'àrea petita que remata Gabriel Jesus.

En l'últim minut del partit ha arribat la millor ocasió del Gladbach: una badada defensiva ha permès Wolf plantar-se davant d'Ederson, però el porter brasiler ha desfet el perill amb una gran aturada.

El resultat fa que el City tingui molt encarrilada la classificació per als quarts de final, i amplia a 19 la ratxa de victòries de l'equip de Guardiola en totes les competicions.