Aro Muric ha estat l'heroi de la classificació del City (Reuters)
Futbol internacional

El Manchester City elimina el Leicester als penals i accedeix a les semifinals de la Carabao Cup

Amb un onze titular amb molts canvis, el conjunt de Pep Guardiola ha hagut de suar per eliminar el Leicester a la tanda de penals després que al final dels 90 minuts s'arribés amb empat a un

Actualitzat

Un Manchester City farcit d'habituals suplents a la lliga s'ha classificat amb patiment per a les semifinals de la Carabao Cup, la Copa de la Lliga anglesa. Amb un onze titular amb molts canvis, el conjunt de Pep Guardiola ha hagut de suar per eliminar el Leicester a la tanda de penals després que al final dels 90 minuts s'arribés amb empat a un.

Els "citizens" s'han avançat amb un golàs de Kevin de Bruyne, que no marcava des dels quarts de final del passat mundial amb Bèlgica, però Marc Albrighton, a 20 minuts pel final, ha establert la igualada definitiva. En una competició que es juga a partit únic i sense pròrroga, els penals han acabat donant la classificació al City, més encertat des dels 11 metres. 

L'heroi del City ha estat el jove porter de 20 anys Aro Muric, que ha aturat dos llançaments dels "Foxes", que han fallat un tercer penal més. El partit també ha estat especial per al central català Èric Garcia, futbolista de només 17 anys format al planter del Barça, i que ha fet el seu debut oficial amb el primer equip del conjunt anglès.

Anar al contingut