David Silva, del Manchester City, marcat per un rival del Norwich. (Foto: EFE)

El Manchester City deixa passar l'ocasió de ser líder de la Premier empatant a zero amb el Norwich

El Manchester City, amb les baixes d'Agüero, Fernandinho i Nasri, ha empatat a zero amb el Norwich. El rival del Barça en els vuitens de la Lliga de Campions ha deixat escapar amb aquest empat la posibilitat de posar-se líder de la Premier. El Chelsea, que ha guanyat 0 a 3 el Newcastle amb tres gols d'Edin Hazard, és el nou líder de la competició anglesa.

El Manchester City, amb les baixes d'Agüero, Fernandinho i Nasri, ha empatat a zero amb el Norwich. L'equip que entrena Manuel Pellegrini venia de perdre a casa contra el Chelsea per 0 a 1 en el seu partit anterior. El rival del Barça en els vuitens de la Lliga de Campions ha deixat escapar amb aquest empat la possibilitat de posar-se líder de la Premier. Després d'un joc prudent durant la primera part, l'equip mes golejador d'aquesta temporada a la lliga anglesa (68 gols) ha avançat les seves línies en la segona meitat, davant un rival tancat dins la seva àrea que no s'ha deixat sorprendre.

El Chelsea, que ha guanyat 0 a 3 el Newcastle amb tres gols d'Edin Hazard, és el nou líder de la competició anglesa. Els de Mourinho han aprofitat la contundent derrota del fins ara primer de la lliga, l'Arsenal, en la seva visita al camp del Liverpool (5-1). Amb només 20 minuts jugats, els d'Arsene Wenger ja perdien 4 a 0. Skrtel i Sterling, amb dos gols cadascun, i Sturridge han estat els golejadors locals, mentre que Arteta de penal ha marcat l'únic gol visitant. El Chelsea té 1 punt d'avantatge a la classificació sobre l'Arsenal i 2 sobre el Manchester City. El Liverpool, quart classificat, està a 6 punts.