Els jugadors del City celebren la victòria al camp del Xakhtar Donetsk (EFE)

El Manchester City arrenca amb una golejada a domicili davant del Xakhtar Donetsk (0-3)

En l'altre partit del grup C, el Dinamo de Zagreb del català Dani Olmo supera 4 a 0 el debutant Atalanta; Mislav Orsic s'erigeix en gran protagonista en marcar tres dels quatre gols. El Bayern imposa la lògica davant de l'Estrella Roja i en té prou aprofitant les seves llacunes defensives

Josep CochActualitzat

En el grup C, el Manchester City s'avançava al Xakhtar Donetsk en el minut 25. Una rematada al pal de Gundogan, després d'una recuperació gràcies a la pressió alta dels de Guardiola, queia als peus de Mahrez que superava el porter Piatov, 0-1. El City marcava el 0-2 després d'una jugada combinativa i que finalitzava Gundogan. Sense fer una gran partit, l'equip anglès havia enfilat el camí cap a la victòria. A la segona meitat, en el 76, una contra del City la definia Gabriel Jesús, que feia el 0 a 3. Tres gols en una partit on l'equip de Guardiola gaudia de moltes ocasions per fer gran l'avantatge.

En l'altre partit del grup C, el Dinamo de Zagreb del català Dani Olmo només necessitava 10 minuts per posar-se al davant de l'Atalanta, debutant a la Lliga de Campions. Una centrada des de la banda dreta de Stojanovic la rematava Leovac des de l'àrea petita, 1 a 0. En el 31 eixamplava la diferència. Gran jugada de Dani Olmo, en banda esquerra, Leovac assistia Orsic, que rematava ras des de fora l'àrea, 2 a 0. I en el minut 42 arribava el tercer, Orsic rematava de cap a porteria buida. El partit quedava decidit en els primers 45 minuts. A la represa, en el minut 68, el mateix Mislav Orsic, lliure de marca, feia més gran la golejada i feia pujar el 4 a 0. Hat-trick per al davanter

En el grup B, el Bayern marcava l'1 a 0 davant de l'Estrella Roja en el minut 34. Gran centrada de Perisic des de la banda esquerra i gran rematada de cap de Coman. Un dels candidats al títol posava les coses al seu lloc. Marco Marin, amb una rosca amb la cama dreta, disposava de l'ocasió més clara per empatar el partit en el 78, però la pilota sortia fora per ben poc. Però, un minut després, Lewandowski tancava el partit en aprofitar una errada defensiva dels serbis. En el temps afegit, Mueller, en jugada d'estratègia marcada per Thiago, arrodonia el resultat anotant el 3 a 0.