Nolito
Nolito ja s'ha fotografiat amb l'equipació del seu nou club (mancity.com)
Futbol

El Manchester City anuncia el fitxatge de Nolito

El davanter no tornarà al Barça i s'instal·larà a la Premier, a les ordres de Pep Guardiola, amb un contracte de quatre anys

Actualitzat

La web oficial del Manchester City comunica aquest divendres que el club ha fitxat el fins avui davanter del Celta Vigo Nolito amb un contracte per quatre anys. Manuel Agudo Durán, "Nolito", de 29 anys, s'uneix als "blues" després de tres temporades al club gallec, amb el qual ha marcat 39 gols. S'acaba així un dels serials més comentats del mercat de l'estiu, i es confirma l'adéu a la possibilitat que el jugador, pretès per Luis Enrique des que va arribar a la banqueta del Barça, torni al club català.

Nolito va estar a les ordres de Pep Guardiola al Camp Nou, si bé va passar la major part del temps al filial, entre el 2008 i el 2011. Al Barça B va arribar procedent de l'Écija Balompié. El Manchester City destaca que Nolito és un dels millors jugadors del Celta i afegeix que va marcar quatre gols amb la selecció espanyola en dos partits de preparació per a l'Eurocopa 2016, davant Bòsnia i Corea del Sud.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut