Primera

El Mallorca s'estrena a Primera amb un triomf sobre l'Eibar (2-1)

Daní Rodríguez ha avançat el conjunt balear, però Oliveira ha empatat i posteriorment ha marcat en pròpia porta per donar la victòria als de Vicente Moreno

El Mallorca ha viscut el retorn somiat a la Primera Divisió i és que el conjunt balear ha protagonitzat una treballada victòria a Son Moix davant de l'Eibar (2-1).

El conjunt de Vicente Moreno s'ha avançat ben aviat. Dani Rodríguez, al minut tres, ha enviat la pilota al fons de la xarxa després de culminar una excel·lent jugada personal des del mig camp fins a plantar-se davant del porter Dmitrovic i superar-lo amb un xut ras.

Ja a la segona part, Pablo Oliveira ha aprofitat un refús de Manolo Reina per empatar el partit després que l'Eibar ha reaccionat al domini del Mallorca. L'autor del gol de l'equip basc també ho ha estat del que ha donat el triomf als balears i és que ha Oliveira ha marcat en pròpia porta quan intentava rebutjar una centrada de Joan Sastre.