Riquelme celebra el seu gol contra els bascos, el primer amb el Girona
Riquelme celebra el seu gol contra els bascos, el primer amb el Girona
Girona

El malaguanyat xou de Riquelme: gol de la jornada, túnels i molt desvergonyiment

El jove madrileny signa el gol de la jornada, una obra d'art que ha tingut continuïtat amb nombrosos detalls

Guim Fortuny GimbertActualitzat

Els partits del Girona no són cap avorriment quan juga Roro. Des de la seva arribada a l'estiu, veure jugar aquest madrileny de 22 anys ha passat a ser una de les grans atraccions a Montilivi, però el que Riquelme ha fet aquest diumenge contra la Reial Societat ha assolit la categoria d'autèntica exhibició. Una actuació estel·lar, sobretot a la primera meitat.

Arribava com un diamant en brut, però la seva qualitat aflora jugada rere jugada. Com al minut 23, quan després de desfer-se amb un túnel preciós de Martín Zubimendi, nom que sona per rellevar Busquets a Can Barça, ha clavat un xut a l'escaire dret del porter Remiro. Ha tret les teranyines. La seva estrena golejadora com a gironí ha estat el gol de la jornada, una obra d'art que ha tingut continuïtat amb nombrosos detalls --minuts després ha tornat a passar la pilota per sota les cames d'un rival-- que han fet aixecar els aficionats blanc-i-vermells.

Llàstima que els donostiarres hagin capgirat el marcador a la segona part. No obstant, la bellesa del joc de Roro en aquesta arrencada de Lliga és música per als sentits. A Twitter, un usuari resumia la tarda del futbolista propietat de l'Atlètic de Madrid: "Riquelme es vesteix de Juan Román".

Resum del Girona-Reial Societat (3-5)

Anar al contingut