Primera

El Màlaga fa oficial la contractació com a entrenador de Manuel Pellegrini

El tècnic xilè Manuel Pellegrini ja ha formalitzat amb el Màlaga el seu contracte amb el conjunt andalús. Dissabte, contra l'Espanyol, però, no serà ell qui dirigirà l'equip, sinó Rafa Gil, l'entrenador de l'Atlètic Malagueny. Pellegrini, que substitueix el destituït Jesualdo Ferreira, firmarà pel que queda de temporada i dues més. Aquest divendres serà presentat oficialment. "Estic il·lusionat i content per tornar a Espanya. Han estat sis anys aquí, i ara vinc a un projecte com el del Màlaga on espero que tot vagi molt bé", va explicar a la seva arribada a l'aeroport.

Actualitzat
Pellegrini, que la passada temporada va dirigir al Reial Madrid després d'una etapa a Vila-real, estarà lligat a l'entitat andalusa fins al juny de 2013. L'entrenador xilè ha conquerit una Copa Interamericana i una Copa de Xile amb la Universitat Catòlica (1994), una Lliga equatoriana amb la Universitat de Quito (1999), dos campionats de Clausura argentins amb San Lorenzo de Almagro (2001) i River Plate (2003), una Copa Mercosur amb San Lorenzo de Almagro (2001) i una Copa Intertoto amb el Vila-real (2004). A més, va rebre el Trofeu Miguel Muñoz en la campanya 2007-08 com millor tècnic de la Lliga espanyola.

Aquest divendres Pellegrini serà presentat com a nou entrenador a la sala de premsa de La Rosaleda tot i que encara no debutarà de forma oficial en el partit de Lliga contra l'Espanyol dissabte a Cornellà-el Prat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut