Rodri, amb el braçalet de capità, es dirigeix a l'afició espanyola després del partit (Reuters)
Futbol

El mal perdre de Rodri després de la desfeta espanyola contra Escòcia

Les declaracions del jugador del City han generat polèmica al Regne Unit

Redacció Esport3Actualitzat

Polèmica per les declaracions del capità de la selecció espanyola, Rodri, després de la sorprenent derrota (2-0) de la "roja" amb Escòcia, a Glasgow. En unes paraules poc afortunades, el madrileny va carregar amb duresa contra el joc de la selecció britànica, que va qualificar de "porqueria".

"És la seva manera de jugar i s'ha de respectar, però per mi és una mica porqueria. Sempre estan perdent temps, et provoquen, cauen... Per mi això no és futbol. Per a la velocitat del joc, has de continuar endavant. L'àrbitre ho ha d'assumir, però no diu res."

"Volem anar als duels i sempre lluitem, però això no es tractava de lluitar. Es tractava --per part d'Escòcia-- de perdre temps. Però això depèn de l'àrbitre, no pas de nosaltres."

El fet que Rodri jugui al Manchester City ha fet que les declaracions siguin encara més polèmiques al Regne Unit, on molts mitjans de comunicació se n'han fet ressò.

Defensa De la Fuente

La derrota inesperada contra Escòcia, en un partit de la fase de classificació per a la propera Eurocopa, ha provocat les primeres crítiques al nou seleccionador, Luis de la Fuente. En aquest sentit, Rodri ha estat contundent. Per ell no hi ha cap dubte:

"Cap dubte, no volem començar amb els dubtes, sisplau, perquè estem treballant, ho estem intentant i s'han fet moltes coses bé. Hi ha hagut errors puntuals que ens han penalitzat, però és tasca de tothom, col·lectiva. Tots hi guanyem i tots hi perdem. Treballant segur que millorarem."

Anar al contingut