Madrid

El Madrid vol recuperar el liderat al camp del Vila-real, exequip de Pellegrini

El Reial Madrid visita el camp del Vila-real en aquesta quarta jornada de la Lliga, amb un objectiu clar: recuperar el liderat que li ha pres el Barça després del triomf contra el Racing. Per a un home, Manuel Pellegrini, serà un partit especial, i és que torna al que va ser casa seva els últims cinc anys. El tècnic xilè confia que el públic d'El Madrigal li faci arribar el mateix afecte que sent ell per aquest club. El Vila-real només suma un punt en tres jornades. Però al Madrid, tot i acumular tres victòries, tot no són flors i violes. A banda de guanyar, també necessita convèncer.

Actualitzat
Rafael Van der Vaart, migcampista internacional holandès, és la novetat de la convocatòria de Manuel Pellegrini per al partit contra el Vila-real, per les necessitats davant les lesions d'Arbeloa, Metzelder, Xabi Alonso i Ruud van Nistelrooy. Serà la primera vegada des que va arrencar la temporada que Van der Vaart forma part de l'expedició madridista per a un partit oficial. Sense la confiança del tècnic, que el va convidar a abandonar el club fins a l'últim moment en què va estar obert el mercat de fitxatges, les lesions li han obert la porta d'una convocatòria.

L'última lesió d'Arbeloa per una dura entrada de Diarra, que penedit li va demanar perdó després de confirmar-se que té un esquinç de genoll dret, provoca el retorn de Van der Vaart, la major novetat d'una llista de 18 convocats. No hi figura Pepe, que dimecres complirà el seu últim partit de sanció dels deu que li van ser imposats per les agressions a Javier Casquero i Juan Albín, jugadors del Getafe, la passada temporada.

Tampoc han viatjat a Vila-real els lesionats Metzelder, Xabi Alonso i Van Nistelrooy, tots amb problemes musculars. La llista de convocats la formen: Iker Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Marcelo, Drenthe, Albiol, Garay, Lass, Gago, Diarra, Kaká, Guti, Van der Vaart, Granero, Cristiano Ronaldo, Raúl, Higuaín i Benzema.

Després del partit, la plantilla madridista no tindrà cap dia de descans i dijous començarà a preparar el partit de dissabte contra el Tenerife, a l'estadi Santiago Bernabéu.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut