Primera

El Madrid venç i convenç a Vigo (1-3)

Estrena victoriosa sense pal·liatius de la segona part de l'"era Zidane" al Reial Madrid. Benzema ha avançat els blancs en el primer temps. En el segon, l'equip blanc ha mostrat personalitat especialment després de l'expulsió de Modric. Amb 10 jugadors al camp Kroos i Lucas Vázquez han sentenciat el partit. En temps de descompte el jove debutant Iker Losada ha fet el gol de l'honor gallec.

Jordi BentanachsActualitzat

De no comptar per Zidane a ser l'home clau del partit. Menys d'un quart d'hora ha necessitat Gareth Bale per mostrar la seva condició de "ressuscitat". Una gran jugada personal del gal·lès l'ha convertida en gol Karim Benzema, qui si no.

N'haurien pogut arribar més però Ruben Blanco s'ha agegantat davant els xuts perillosos de Modric, primer i de Bale, després.

De mica en mica el Celta ha anat ajustant la circulació de pilota, molt especialment gràcies al tàndem Denis Suarez-Iago Aspas. L'exblaugrana ha ofert un recital de visió de joc i el davanter, de desmarcades amb perill. Tots dos han estat protagonistes d'una jugada amb suspens segons abans del xiulet del descans. Denis ha olorat sang en la inseguretat d'Odriozola, ambn la pressió ha fet que aquest perdés la pilota que ha acabat a peus d'Aspas que l'ha cedit a Brais perquè l'internacional espanyol fes el gol de l'empat. El gol havia semblat legal en directe però des del VAR han avisat Xavier Estrada i l'àrbitre català ha assenyalat fora de joc d'Aspas.

La segona part ha començat com un vendaval. Al primer minut un xut de Benzema ha sortit a un pam del pal. La resposta dels de Vigo ha estat immediata i Courtois ha desviat una rematada perillosíssima d'Aspas.

Al minut 57 l'enèssim un contra un victoriós de Denis Suarez l'ha tallat abruptament Luka Modric amb una trepitjada al tendó d'aquiles del gallec. El VAR ha demanat a Estrada Fernéndez que revisionés la jugada. Aquesta temporada s'incorpora una directiva arbitral que penlitza les agressions a la part posterior del peu i l'àrbitre català s'hi ha acollit per expulsar el vigent "Pilota d'Or".

Semblava que el guió del partit podia fer un tomb a favor dels gallecs. I encara més quan, de cap, Araujo ha estat a punt d'empatar. Ho ha evitat Courtois després d'una exhibició de reflexos.

Però les il·lusions dels viguesos les ha tallat de socarrel Toni Kroos. L'internacional alemany ha etzibat un xut sec, fort i col·locat que ha entrat al fons de la porteria després de rebotar al travesser. Zidane, celebrava amb ràbia el gol després de protestar i molt l'expulsió de Modric.

El tècnic francès ha encertat amb els canvis. Isco i Lucas Vázquez han entrat al camp i aquest darrer ha concretat una gran acció col·lectiva de tota la davantera local. Corria el minut 79 i el Madrid feia pujar el 0 a 3 al marcador.

Amb aquest escenari, partit resolt tot i jugar en inferioritat, ha debutat en Lliga Luka Jovic a l'equip blanc.

Tot i que per debut el d'Iker Losada. El jove davanter gallec, nascut el 2001, ha convertit en gol la primera pilota que ha tocat. Corria el temps de descompte però el gol gallec ajustava més a la realitat els seus esforços en el partit.