Reial Madrid

El Madrid torna als entrenaments l'endemà de deixar escapar l'oportunitat de ser líder

El Reial Madrid ja no juga la Copa del Rei i, per tant, no tindrà un calendari tan atapeït com el Barça. Tot i així, els blancs no van saber aprofitar la relliscada dels blaugrana contra el Vila-real per prendre-li el lideratge a la Lliga. De fet, els de Pellegrini tampoc no van passar de l'empat al Reyno de Navarra. Però, per les cares que s'han pogut veure a l'entrenament d'aquest dilluns, sembla que l'intent fallit per col·locar-se líders no preocupa gaire els jugadors. Les bromes i els somriures han estat presents en aquesta primera sessió de la setmana. El Madrid tornarà a intentar l'assalt al liderat aquest diumenge contra el Mallorca.

Actualitzat
El Madrid està fora de la Copa i, a més, ha de començar l'any veient el Barça líder. Tot estava preparat per prendre el liderat als blaugrana. Després de l'empat del Barça contra el Vila-real, l'entorn merengue estava eufòric i els diaris de Madrid ja veien a tocar el liderat dels blancs. Les portades de diumenge del "Marca" ("Any nou, líder nou?") i de l'"As" ("I ara, el liderat") ho corroboren. Però els pronòstics han fallat i aquestes són les portades d'aquest dilluns: "Els campions no poden fallar" i "Gatillazo en Pamplona".

En el retorn als entrenaments, les cares dels jugadors transmetien fred, però no excessiva preocupació. De fet, Cristiano Ronaldo no semblava gens afectat per aquesta ocasió d'atrapar el Barça. El més afectat i el més trist era Gonzalo Higuaín, que va desaprofitar una ocasió claríssima per donar la victòria i el liderat al seu equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut