Madrid

El Madrid té ara mateix 30 jugadors per a la temporada 2009-10, un problema de difícil solució

Greus problemes per al Reial Madrid, que es troba ara mateix amb un total de 30 jugadors per a la temporada 2009-10, un problema de difícil solució. A més, la majoria tenen fitxes altíssimes. L'operació neteja que prepara Valdano començarà pels holandesos.

Actualitzat
Amb els fitxatges estel·lars de Kaká i Cristiano Ronaldo i els jugadors que tornen d'una cessió, el Madrid té ara mateix 30 jugadors per a la temporada 2009-10. Els blancs no compten amb Saviola, Heinze, Salgado ni Codina i s'espera que Miguel Pardeza els pugui anar col·locant en diferents equips.

Un altre cas és el dels tres lesionats de llarga durada que van perdre la fitxa la temporada passada, Van Nistelrooy, Diarra i De la Red. Excepte el migcampista format al planter blanc, el futur del qual és una incògnita pels problemes de cor que té, a Chamartín es veuria bé la sortida dels altres dos.

Posar fi al "clan" dels holandesos

Una altra de les línies mestres del projecte Florentino és que es posarà fi al "clan" dels holandesos, una de les marques d'identitat de Calderón. A Sneijder, Huntelaar, Van der Vaart, Robben i Drenthe els estan buscant un destinació. Van Gaal està pressionant amb força per endur-se'ls al Bayern de Munic, però es tracta de jugadors que tenen un bon cartell i que no sortiran a qualsevol preu.

Amb aquestes premisses, la direcció general del Madrid és conscient que la feina que queda per fer serà duríssima.

En total els blancs volen recuperar més de 100 milions d'euros en vendes. L'esforç que hauran de fer, però, serà més o menys gran depenent de les possibles incorporacions de Villa, Xabi Alonso, Ribéry, Silva i companyia. I és que com més jugadors entrin, més n'hauran de sortir.
Anar al contingut