Tony Kross celebrant l'1 a 0
Tony Kross celebrant l'1 a 0 (Reuters)

El Madrid supera l'Inter i passa a vuitens de final com a primer de grup (2-0)

Dues rematades inapel·lables de Tony Kross, a la primera part, i de Marco Asensio, a la segona, han sentenciat l'Inter, que ha jugat des del minut 64 amb un home de menys per l'expulsió de Barella

L'Inter ha començat el partit fent-se amb el control de la pilota, però la primera ocasió l'ha generat el Madrid, però la rematada de Vinícius ha sortit massa creuada a l'esquerra de Handanovic. A partir d'aleshores domini absolut dels italians, que han arribat amb perill a la porteria de Courtois. Primer Brozovic, amb una volea que ha passat per damunt del travesser per ben poc. I en el minut 12 ha estat Perisic que s'ha estavellat entre un bosc de cames. Però, és clar, és el Madrid, i aquesta vegada ha aparegut Tony Kross, que d'una rematada amb la cama esquerra! des de fora de l'àrea que ha entrat com una exhalació a la porteria de l'Inter, minut 17 i el Madrid ja domina per 1 a 0.

L'Inter ho ha intentat i Dzeko ha disposat de l'opció d'empatar, però la pilota ha caigut mansament a les mans de Courtois després d'una rematada de cap. L'inter ha arribat a les rodalies de l'àrea blanca però sense generar clares ocasions de gol. I una vegada més, amb els italians abocats a l'ataca ha arribat una nova contra que Jovic no ha estat capaç de saber definir, estavellant la pilota al lateral de la xarxa, això ha passat en el 37 d'aquesta primera meitat. I si l'Inter és qui ha dominat de manera infructuosa, ha estat el Madrid qui ha generat les ocasions més clares. Rodrygo, el minut 45, ha rematat al pal esquerre de la porteria de Handanovic quan ja es cantava el gol a les graderies del Bernabéu. El Madrid ha arribat al descans amb avantatge mínim al marcador.

Expulsió determinant

Nicolò Barella ha tingut la primera oportunitat de la segona meitat, però la rematada ha sortit molt per damunt del travesser. Però el Madrid ha sortit més endollat que a la primera part, i és qui està arribant a l'àrea "nero-azzurri", buscant la sentència. En el 55, Jovic -que gaudeix de la confiança d'Ancelotti- ha tornat a disposar d'una ocasió, però el porter eslovè Handanovic ha resolt molt bé la rematada del madridista al primer pal. Casemiro ha estat el següent en provar sort a la sortida d'un córner, però Handanovic ha aturat amb seguretat. Simone Inzaghi s'ho ha jugat el tot per al tot i fa un triple canvi fent entrar Alexis Sánchez, Arturo Vidal -molt xiulat pel Bernabéu- i Matías Vecino. Després del triple canvi Barella ha sentenciat l'Inter de qualsevol opció de victòria en ser expulsat. Una picabaralla entre Rodrygo i Barella, l'italià ha donat un cop de puny a la cama del brasiler que ha significat la targeta vermella en el minut 64.

Amb un jugador més, el Madrid ha dominat amb comoditat el darrer tram del partit i així ha arribat el segon gol en el minut 79. Marco Asensio, que feia un minut que havia entrat, ha rematat des de la balconada de l'àrea i la pilota, després de tocar al pal, ha entrat a la porteria de Handanovic. 2 a 0, partit tancat i el Madrid que passarà com a primer de grup a la fase de vuitens de final.