El Madrid suma a Getafe el tercer empat consecutiu i es complica acabar segon a la Lliga

El Reial Madrid s'ha complicat el subcampionat de Lliga després d'empatar a un contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez. Els blancs, que han tornat a oferir una pobra imatge, s'han avançat amb un gol de Baptista en el minut 60. Però els homes de Bernd Schuster han reaccionat i han aconseguit l'empat definitiu amb un cop de cap de Tena a set minuts del final. Amb aquest tercer empat consecutiu, el Madrid es queda a la tercera posició, a dos punts del València, i cada vegada té més difícil l'accés directe a la Lliga de Campions la pròxima temporada.

López Caro ha elegit Beckham i Raúl Bravo com a caps de turc després de l'empat contra la Reial Societat i els ha deixat a la banqueta. El Reial Madrid ha jugat amb Mejía de central i una davantera formada per Raúl i Robinho. Precisament el brasiler ha tingut la primera ocasió per als blancs, amb un xut que Luis García ha desviat a córner. Un altre brasiler, Baptista, ha tingut la millor opció, també en els primers minuts, però el seu xut només l'ha pogut desviar el travesser. Beckham, des de la banqueta, estava molt content. I més que s'hi ha posat amb l'habitual recital del seu company Casillas. Primer ha desviat un cop de cap de Riki, i després ha fet una estirada espectacular per desviar un xut espectacular de Pernía. Un dia més, el porter blanc s'ha convertit en el salvador del seu equip. Tot i que no hi ha hagut gols, la primera part ha estat força entretinguda. Baptista, molt actiu, ha tornat a tenir una opció clara per marcar, però quan la pilota entrava Pulido ho ha evitat sobre la mateixa línia de gol. Tot i jugar amb molta menys intensitat que en la primera part, el Madrid sí que ha marcat en la segona. Baptista ha aprofitat una jugada de Robinho per fer el 0-1 en el minut 60. Els jugadors del Getafe han protestat perquè el brasiler s'havia emportat la pilota amb la mà, però Puentes Leira ha donat validesa al gol. Amb el marcador a favor, el Madrid s'ha conformat i el Getafe ha buscat l'empat a la desesperada. Riki, en el minut 72, ha perdonat una ocasió claríssima per empatar, però a set minuts del final Tena ha estat més llest que tota la defensa del Madrid i ha pogut enviar la pilota a la xarxa amb un cop de cap. Ja en temps de descompte, Baptista ha pogut donar la victòria al seu equip amb una rematada des del terra, però la pilota s'ha estavellat al pal. Amb aquest empat el Madrid deixa escapar el València en la lluita pel segon lloc i encadena tres partits seguits empatant.