Futbol

El Madrid sua per guanyar el Celta en l'estrena al Bernabéu (2-1)

El Madrid amb gols de Morata i Kroos han guanyat un Celta lluitador en el primer partit dels blancs al Bernabéu

Actualitzat

El Reial Madrid ha afrontat la segona jornada de lliga sense Cristiano Ronaldo, del qual s'espera el retorn després de l'aturada de seleccions en el partit contra l'Osasuna. Isco i Benzemà eren les altres baixes de Zidane, que avui tenia com objectiu encadenar dues victòries consecutives contra un Celta que arribava ferit per un inici de Lliga frustrant per la derrota a Balaídos, i amb la baixa de Marcelo Díaz.

El partit ha començat amb un Bernabéu força buit i amb una calor que feia preveure que afectaria el ritme del partit. La doble medallista olímpica als Jocs de Rio 2016, Mireia Belmonte, ha fet el servei d'honor a l'estadi i abans que De Burgos Bengoetxea xiulés l'inici del partit al Santiago Bernabéu, s'ha fet un minut de silenci en homenatge a les víctimes del terratrèmol d'Itàlia.

El partit s'ha iniciat amb quatre minuts de retard amb un Reial Madrid que s'ha sentit incòmode sense trobar línies de passada per fer circular la pilota davant d'un Celta que no li deixava temps per pensar. Modric ha fet dos bons intents per inaugurar la porteria als minuts 27 i 31 però no han estat prou contundents pel porter del Celta que ha sabut defensar la porteria amb habilitat.

En el minut 38, el Madrid disposava únicament del 52% de possessió del partit, un resultat molt per sota de les expectatives del Zidane i de l'afició del Bernabéu que una vegada De Burgos Bengoetxea ha marcat el descans, ha demostrat el seu rebuig pel resultat del partit.

A la represa, els blancs han sortit amb més intensitat i han aconseguit marcar a través de Morata al minut 60. Un gol que no ha estat excempt de polèmica ja que alguns jugadors del conjunt rival han reclamat fora de joc del blanc. Tot i que el Celta s'ha vist debilitat amb el gol en contra, ha sapigut reaccionar gràcies as Orellana. El davanter ha empatat set minuts més tard. Amb la igualada, el conjunt gallec ha plantat cara als de Zidane que han tirat d'ofici i han acabat sumant els tres punts gràcies a una obra d'art de Kroos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut