El Madrid s'imposa al Sevilla (0-1)

Un error del porter Bounou ha acabat donant els tres punts a un Reial Madrid que ha estat superior en la primera part. En la segona, el Sevilla ha estat més incisiu, però no ha estat capaç de transformar cap de les ocasions, poques, que ha tingut. El Madrid ha trencat una ratxa de dues derrotes consecutives

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

El Madrid ha sortit decidit a trencar la ratxa de dues derrotes consecutives (Alabès i Xakhtar) i de seguida ha posat a prova el rival. Vinícius ha tingut una gran ocasió als 58 segons de partit, però ha xutat massa creuat. Casemiro ho ha intentat en el minut 4 amb un xut a prop del pal i un minut més tard el porter sevillista, el marroquí Yassine Bounou –que avui tornava un cop superada la Covid-19– s'ha fet un embolic davant de la pressió de Vinícius. Diego Carlos ho ha esmenat per evitar el que hauria estat el primer gol del partit.

El Madrid sortia ràpid al contraatac i el Sevilla tenia problemes, sobretot a la banda esquerra, on avui jugava l'exblaugrana Aleix Vidal, a qui li costava frenar el brasiler Rodrigo.

Toni Kross ha xutat de rosca en el minut 20 a fora per poc i Benzema ha tingut l'ocasió més clara per als visitants en el minut 37. El seu xut ras buscava el pal llarg, però ha trobat la mà de Bounou, que ha desviat a córner. Els locals no s'han acostat gairebé a la porteria de Thibaut Courtois en tota la primera part.

En l'últim sospir dels primers 45 minuts s'ha lesionat l'exblaugrana Munir El Haddadi a l'isquitiobial de la cama esquerra. Ja no ha sortit a la segona part. El seu lloc l'ha ocupat Oliver Torres.

L'error de Bounou

A la represa, el Sevilla ha semblat canviar. En el minut 52, Luuk de Jong ha rematat espectacularment de xilena, però Courtois ha resolt bé el primer xut entre els tres pals dels de Julen Lopetegi. Però ha estat un miratge perquè 3 minuts més tard ha arribat el 0-1. Centrada de Ferlan Mendy, intenta rematar Vinícius, però és Bounou qui falla clamorosament i acaba introduint la pilota a la seva porteria. Lopetegi ha fet un triple canvi per mirar d'activar el seu equip. Suso ha enviat una rematada altíssima després d'una bona combinació local, en el minut 65. El Madrid es defensava amb encert, si bé és veritat que el Sevilla no el pressionava gens.

El Madrid trenca una ratxa de dues derrotes consecutives (EFE)

El Sevilla busca infructuosament l'empat en els últims minuts

La segona ocasió del Sevilla ha estat una falta directa que Nemanja Gudelj ha enviat a fora per poc en el minut 75. A poc a poc el Sevilla ha anat acostant-se a la porteria de Courtois. En el minut 79, gran jugada de Suso que ha acabat rematant de rosca massa alt, per sobre de l'escaire. Lucas Ocampos ha tingut l'empat en el minut 85, però la seva rematada de xilena l'ha refusat Courtois.