Vinicius celebra un dels seus dos gols contra el Liverpool (EFE/Kiko Huesca)
CHAMPIONS

El Madrid s'imposa al Liverpool en la nit de Vinicius (3-1)

Un doblet del brasiler, molt inspirat, castiga la pèssima defensa dels de Klopp

Oriol VidalActualitzat

La inspiració de Vinicius i el govern de Kroos han acostat el Madrid cap a les semifinals de la Champions. 3-1 en una nit dramàtica de la defensa del Liverpool a Valdebebas. Un autèntic flam que el Madrid ha mirat de cruspir-se des del primer moment. Benzema ha fet dos avisos i als dotze minuts Vinicius ha estat a punt de marcar el primer amb una rematada de cap després d'una gran jugada de Mendy. El brasiler, amb la seva velocitat, ha estat el primer que ha aprofitat el festival de passades a l'esquena de Tony Kroos. Als 27 minuts, ha controlat amb el pit un enviament perfecte de l'alemany i no ha fallat davant Alisson.

El segon ha aribat en el minut 35. Mentre el Liverpool reclamava una falta de Lucas Vázquez a Wijnaldum, Kroos ha tornat a activar el seu visor i Arnold ha refusat als peus d'Asensio, que no ha perdonat en la segona rematada sobre Becker. L'ex de l'Espanyol ha encadenat quatre partits marcant aprofitant les facilitats del Liverpool i a punt ha estat de fer el tercer en una acció calcada, però ara amb error de Robertson. L'empipada de Klopp s'ha fet evident i l'ha pagada Keita, substituït tres minuts abans del descans per Thiago Alcántara.

El panorama semblava ben blanc, però als cinc minuts de la represa ha arribat el 2 a 1: Modric ha bloquejat una rematada de Diogo Jota i el refús ha caigut a peus de Salah, que no ha perdonat. Jota ha tornat a tenir incidència set minuts després amb una gran assistència a Mané, però en ple intercanvi de cops ha arribat el 3 a 1, en el minut 65: Vinicius ha culminat la seva nit d'inspiració amb un xut que ha sorprès Alisson. El segon doblet del brasiler des que és al Madrid ha estat definitiu malgrat el domini del Liverpool en els instants finals. Anfield dictarà sentència.