Futbol

El Madrid s'exercita després de vuit dies de vacances amb un Kaká que encara arrossega molèsties al pubis

Després de vuit dies de vacances, el Reial Madrid ha tornat a la feina aquest dilluns a la tarda, amb moltes baixes. Alguns jugadors de la plantilla segueixen de vacances, mentre que Kaká es manté sota supervisió dels serveis mèdics, recuperant-se de la lesió al pubis. Un altre dels temes de debat a l'entitat merengue és la necessitat de contractar un defensa per cobrir la baixa del lesionat Pepe.

Actualitzat
La lesió de Pepe va causar un daltabaix a les oficines de l'estadi Bernabéu. Considerat pel madridisme com un dels millors centrals del món, el portuguès en té per sis mesos abans de tornar a jugar. Pellegrini ha assegurat repetidament que no necessita un substitut, i Valdano, que no tenien intenció de fitxar en el mercat d'hivern. Tot plegat sembla un estratagema per evitar que s'encareixi el preu del jugador elegit.

Buscant un substitut a Pepe

Ara per ara, la direcció tècnica de la casa blanca es debat entre dos possibles candidats:
David Luiz és un central portuguès, té 22 anys i juga al Benfica. Fa un metre 90 d'alçada, és una assegurança en el joc aeri i podria jugar la Lliga de Campions. El problema és una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros. Les negociacions no seran senzilles.

L'altra opció per fer oblidar la baixa de Pepe és André Santos, un lateral esquerre brasiler, de 26 anys, internacional amb la "canarinha", que juga al Fenerbahçe d'Istanbul. La seva participació a la Copa de les Confederacions anterior n'ha augmentat el prestigi, però també el preu.

Mentre no es clarifiqui la situació, Pellegrini seguirà comptant amb Albiol, Garay i Metzelder, i tocant fusta perquè cap dels altres centrals no es lesioni.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut