Copa del Rei

El Madrid rep el Llevant a la Copa enmig del clima enrarit pels atacs de Mourinho a l'organigrama blanc

El Reial Madrid s'enfronta aquesta nit al Llevant al Santiago Bernabéu en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. En una setmana en què s'està parlant més de les declaracions de diumenge de l'entrenador blanc, José Mourinho, després del partit davant el Sevilla i de la seva mala relació amb el director general Jorge Valdano, no s'ha parlat massa del Llevant, un dels pocs equips que aquesta temporada ha aconseguit treure algun punt als madridistes. Així doncs, els blancs han d'aparcar per un dia "l'incendi" institucional que pateixen i centrar-se a mirar d'encarrilar l'eliminatòria per continuar vius en una competició que no guanyen des del 1993.

Actualitzat
Per fer-ho, l'equip té una nombrosa llista de baixes, a la qual es podria sumar en els instants previs al partit Cristiano Ronaldo, que té una amigdalitis que li va impedir participar amb normalitat en l'entrenament de dimarts. En cas de no jugar, el portuguès es perdria un partit oficial aquesta temporada per primera vegada. A més de les baixes conegudes de Dudek, Gago, Canales, Kaká i Higuaín, Mourinho no podrà comptar amb Sergio Ramos, que en el duel davant el Sevilla de diumenge va forçar un turmell encara malmès i no s'ha pogut recuperar. Tampoc hi podran participar Sami Khedira, amb un problema muscular, i Arbeloa, que està sancionat.

Al Llevant, el tècnic Luis García ha convocat tots els jugadors que té disponibles. No ha tingut imprevistos d'última hora en forma de lesió. L'entrenador dels valencians afronta el partit amb il·lusió. "Seria molt maco eliminar el Madrid i fer història. Hem de mirar de sortir vius, però aniria bé fer un gol per tenir opcions", ha indicat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut