El Madrid remunta un fluix inici per derrotar de forma clara el Partizan (80-57)

El Reial Madrid està empatat amb el CSKA de Moscou al capdavant del seu grup del Top 16 de l'Eurolliga, després de derrotar el cuer Partizan per 23 punts de diferència (80-57). El Partizan, però, ha començat dominant de forma inesperada el Madrid, amb un 0 a 11 al marcador en els 4 primers minuts de joc.

El Reial Madrid està empatat amb el CSKA de Moscou al capdavant del seu grup del Top 16 de l'Eurolliga, després de derrotar el cuer Partizan per 23 punts de diferència. El Partizan, però, ha començat dominant de forma inesperada el Madrid, amb un 0 a 11 al marcador en els 4 primers minuts de joc. Els blancs han reaccionat amb 3 triples consecutius (1 de Rudy i 2 de Llull). Amb un altre triple de Darden, s'han posat per davant en el marcador (16-15). Sergio Rodríguez ha tancat el primer quart amb un nou triple que donava 5 punts d'avantatge als de Pablo Laso (22-17).

Sis punts consecutius d'un extraordinari Sergi Llull per començar el segon quart han permès al Madrid igualar el màxim avantatge dels serbis. I quan semblava que estaven en la millor disposició per sentenciar definitivament el partit, els locals han perdut l'encert ofensiu. Els madridistes han trencat l'enfrontament llavors des de la defensa, per imposar-se al final dels 40 minuts amb un resultat de 80 a 57. Els dos Sergios, Llull i Rodríguez, han estat els màxims anotadors amb 19 punts per cada un i 8 triples anotats de 12 llançats entre els dos.