Ronaldo ha marcat un hat-trick contra l'Alabès (EFE)

El Madrid remunta contra l'Alabès i amb una golejada es manté líder a Primera (1-4)

L'Alabès ha obert el marcador al minut 7, però el Madrid ha remuntat i amb un hat-trick de Ronaldo i un gol de Morata. L'equip de Zidane es manté líder de la Lliga

El Reial Madrid manté el liderat a la Lliga després de golejar l'Alabès a domicili (1-4). El Sevilla, que ha empatat a Gijón, contra l'Sporting (1-1), manté de forma provisional la segona posició, a l'espera que el Barça jugui aquest vespre el seu partit contra el Granada.

L'Alabès ha obert el marcador ben d'hora, al minut 7, amb un gol de Deyverson. Danilo perd la pilota, Theo corre la banda i centra dins de l'àrea. El porter del Madrid ha sortit a caçar la pilota i Deyverson aprofita el regal de Keylor per fer el primer del partit (1-0).

El Madrid no ha trigat a empatar el partit, gràcies a un gol de penal que ha convertit Cristiano Ronaldo (1-1). El penal l'ha assenyalat l'àrbitre per una mà, no gaire clara, de Deyverson, després d'un xut de falta de Bale. L'1-2 l'ha fet de nou Ronaldo, en el minut 33, amb un potent xut des de la frontal de l'àrea que intercepta el defensa de l'Alabès, Feddal, amb la mala fortuna de complicar les coses al seu porter, Pacheco.

Només començar la segona part, Keylor Navas ha evitat l'empat de l'Alabès. En el minut 46, Camarasa s'escapa de Danilo i es planta davant del porter del Reial Madrid que pot aturar el jugador de l'Alabès. Els de Mendizorrotza han buscat l'empat a la segona part, amb diverses arribades a la porteria de Navas, sense sort.

Quan l'equip local estava en el seu millor moment, pressionant el Reial Madrid i fent difícil avançar els de Zidane, l'àrbitre ha decidit expulsar Manuel Pellegrino per protestar. Un minut després, l'àrbitre ha assenyalat un altre penal, poc clar, a Torres per fer caure Ronaldo. El Madrid, però, ha fallat el penal que hagués sentenciat el matx.

En el minut 83, Morata ha fet l'1-3 gràcies a una passada perfecta de Marcelo des del mig camp. Morata, en carrera, la toca i fa una vaselina que entra dins de la porteria de Pacheco. Quan semblava que el gol era definitiu, Cristiano Ronaldo s'ha emportat el hat-trick que tant buscava (1-4, 83').