Toni Kroos, durant el partit contra el Betis (Reuters)
Futbol

El Madrid perd Toni Kroos dues setmanes per lesió

El migcampista alemany, que té una lesió muscular al gluti de la cama dreta, no podrà jugar com a mínim ni contra el Valladolid ni contra el Llevant

Actualitzat

S'ho va fer tot sol, quan intentava una centrada, en la primera part del partit contra el Betis, dissabte passat. Toni Kroos va estar uns minuts intentant aguantar, però, després del descans, Luka Modric el va haver de substituir. Les proves a què s'ha sotmès han determinat que té una lesió al gluti mig de la cama dreta i, tot i que el Reial Madrid no marca terminis de recuperació, molt possiblement es perdrà els dos pròxims compromisos dels blancs a la Lliga, contra el Valladolid i el Llevant. En funció de l'evolució de les molèsties, també es podria veure afectada la seva convocatòria amb la selecció alemanya, que la setmana següent té previst jugar contra Turquia, Ucraïna i Suïssa.

Zidane, que perd un home bàsic en les seves alineacions, confia recuperar alguns homes de cara al partit d'aquest dimecres contra el Valladolid. Marcelo, Hazard i Asensio treballen per estar a disposició de l'entrenador francès.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut