Karim Benzema aixeca el títol del Mundial de Clubs
Karim Benzema aixeca el títol del Mundial de Clubs (Reuters)

El Madrid supera a batzegades l'Al-Hilal i suma el vuitè Mundial de clubs (5-3)

El conjunt de Carlo Ancelotti ha superat el conjunt saudita amb un doblet de Vinícius i Valverde i un altre gol de Benzema

Miquel RibasActualitzat
  • El Reial Madrid ha aixecat la vuitena copa del Mundial de clubs i Karim Benzema ha aixecat el seu vint-i-quatrè títol amb l'equip blanc.
  • Poc abans del quart d'hora de joc una excel·lent triangulació madridista ha permès a Vinicius obrir el marcador. El Reial Madrid s'agradava i en el 18, l'uruguaià Fede Valverde ha aprofitat un embolic a l'àrea per marcar el 2 a 0.
  • Tot feia presagiar un festival golejador madridista, però a quatre minuts de la mitja hora de joc Marega ha aprofitat una contra per fer el 2-1.
  • En el temps afegit, l'àrbitre no ha volgut saber res d'un clar penal de Rüdiger a al Dawsari. Des de la sala VAR tampoc han entrat a valorar l'acció.
  • A la represa, el Reial Madrid ha sentenciat. El 3 a 1 ha pujat després d'una assistència mil·limètrica de Vinicius que ha rematat Benzema, que era la novetat en l'onze d'Ancelotti. En el minut 57, una bona combinació entre Carvajal i Valverde ha permès a l'uruguaià fer el seu segon gol i marcar el 4 a 1.
  • La relaxació dels blancs ha permès somiar a l'equip saudita amb dos gols de Vietto, que ha fet el 4-2 i poc després el 5-3.