Luka Doncic lamenta la derrota encaixada a la pista de l'Estrella Roja (EFE)
Eurolliga

El Madrid i l'Unicaja ensopeguen en els respectius compromisos d'Eurolliga

Els blancs han tingut una nit per oblidar a Belgrad, mentre que els malaguenys han abaixat els braços en el darrer quart davant del Panathinaikos

Actualitzat

El Reial Madrid ha ensopegat a la pista de l'Estrella Roja (83-87). Els homes de Pablo Laso han tingut una nit per oblidar amb una segona meitat molt espessa que només ha dinamitzat Luka Doncic. Els serbis, en veure que els blancs oferien la pitjor versió del seu joc, han aprofitat per atacar i fer mal. Destacat el paper de Rochestie (18 punts) i Bjelica (16 punts) per segellar el triomf de l'Estrella Roja. Amb aquesta desfeta, el Reial Madrid suma la cinquena derrota a l'Eurolliga.

 

El Panathinaikos de Xavi Pascual tomba l'Unicaja (82-71)

Els malaguenys han sortit al parquet grec amb la intenció de capgirar la dinàmica negativa que porten els de Joan Plaza a la màxima competició europea, però tot ha quedat en les intencions i és que els grecs s'han acabat imposant gràcies a un darrer quart especialment brillant en atac: James Gist, Nick Calathes i KC Rivers han estat els líders en el joc ofensiu del Panathinaikos.

Anar al contingut