El Madrid guanya el Getafe sense esvair els dubtes (2-0)

El Reial Madrid arrenca la temporada amb una còmoda victòria davant el Getafe. Keylor Navas ha tornat a ser el porter titular, mentre Courtois, el fitxatge mediàtic de Florentino, i d'altres habituals, com Varane, Casemiro i Modric, han començat el partit a la banqueta

Albert AguileraActualitzat

El Getafe venia d'una pretemporada on no havia conegut la derrota i aspirava a no fer-ho al Bernabéu. Els de Pepe Bordalás han sortit a tancar espais, pressionar i cedir la pilota al Madrid. Però la resistència del Getafe ha durat poc més de 20 minuts. Centrada des de la banda esquerra de Gareth Bale que rebutja malament el porter David Soria, i Dani Carvajal que, de cap, fa pujar l'1-0 al marcador de Bernabéu. Abans, el gal·lès hauria pogut marcar però la seva rematada de cap s'ha estavellat contra el travesser.

Protagonisme també pel VAR. A la mitja hora de joc, l'àrbitre Estrada Fernández ha assenyalat penal per empenta dins l'àrea a Sergio Ramos... penal anul.lat perquè Benzema estava en fora de joc a l'inici de la jugada. Del Getafe, res destacable en els primers 45 minuts, més preocupat d'aturar el Madrid que de crear ocasions.

A la represa, els de Lopetegui han apretat l'accelerador, pressionat al Getafe. I en una d'aquestes mostres d'intensitat, Djené ha comés un error garrafal a la zona defensiva. Asensio ha aprofitat el regal per posar la pilota franca a Bale, que amb un xut inapel.lable ha fet pujar el segon gol del Madrid al minut 50. El mateix Asensio ha tingut el tercer a les seves botes amb un xut sec amb la cama dreta, però Soria l'ha rebutjat amb moltes dificultats.

I mentrestant, el Getafe jugava a veure-les venir, sense més. Una única jugada de perill, relatiu, en els 90 minuts. Sense oposició, el Madrid s'ha fet amb els tres punts. El bon joc al Bernabéu haurà d'esperar. De moment, respira Julen Lopetegui. I Keylor Navas, també.