Primera Divisió

El Madrid guanya a San Mamés (0-1) però no pot assaltar el liderat

El gol de Nacho al minut 68 no és suficient perquè el Madrid es posi primer. L'Atlètic de Madrid ha guanyat "in extremis" a Osasuna gràcies a un gol de Luis Suárez

El Reial Madrid ha estat a punt d'acabar la jornada com a líder de la Lliga. Els blancs han guanyat per 0-1 al camp de l'Athletic de Bilbao, però el triomf de l'Atlètic de Madrid contra l'Osasuna al Wanda Metropolitano (2-1) ha fet que el líder continuï sent l'equip colchonero.

En els primers minuts, l'Athletic ha sortit a pressionar molt a dalt l'equip blanc, conscient del cansament que acumula l'equip de Zidane. La polèmica, però, ha arribat al minut 27. Una centrada d'Odriozola ha impactat en la part posterior del braç de Morcillo, dins de l'àrea bilbaïna. Ni Mateu Lahoz, ni el VAR, han acabat xiulant penal.

Les mans de Morcillo, on Matheu Lahoz no ha xiulat penal

Els lleons només han tingut una clara ocasió, al minut 43, amb un xut de falta llunyana de Berenguer, que ha sortit fregant el pal de la porteria de Courtois. El Madrid tampoc ha xutat cap vegada a porteria. El 0-0 al descans ho deixava tot obert.

A la segona part, Morcillo ha tingut la primera ocasió clara, però s'ha topat amb el refús de Courtois. Al minut 57, Modric ha posat a prova Unai Simón amb un xut llunyà. No ha estat l'únic d'avisar, poc després Casemiro ha estavellat la pilota al travesser després d'un cop de cap.

Nacho obre la llauna

Al minut 68, el Madrid ha acabat trobant recompensa a la insistència. Casemiro ha posat una pilota que Nacho ha rematat amb el genoll. El VAR ha revisat la jugada per possible fora de joc de Benzema, que tot i no tocar la pilota, ha intervingut en l'acció.

Nacho celebrant el seu gol (EFE)

Un gol que ha deixat atordit els lleons. Però els locals han tingut la més clara al minut 82, amb un cop de cap de Vesga que ha sortit fregant el pal de la porteria de Courtois. El partit ja no ha tingut més història.