Futbol

El Madrid es refà, a Sevilla, del desastre de París (0-1)

Els blancs se situen colíders de Primera amb un gol de Benzema

Víctor PatsiActualitzat

Els futbolistes del Madrid han pres bona nota de la desfeta a la Champions a París i han semblat uns altres. La recepta, més intensitat, pressió molt alta i disputa de totes les pilotes (com a mínim a la primera part).

Amb aquesta fórmula, pressionar i robar en la sortida de pilota del Sevilla, han arribat les dues ocasions més clares del primer temps, una de Hazard i l'altra de Carvajal. El porter txec Tomas Vaklic ha estat providencial en totes dues accions, facilitant que el marcador arribés amb empat a zero al descans. A l'altra porteria, Courtois, ha quedat inèdit.

Zidane, que repetia el mateix onze de París amb l'únic canvi de Sergio Ramos per Militao, no ha tocat res a la represa i l'ha encertat. El gol de Benzema a centrada de Carvajal en el minut 61 ha sigut el premi a tanta pressió alta, ben coordinada, i que et permet convertir una sortida de pilota del rival amb una ocasió a favor gràcies a una simple recuperació. En aquest cas, del francès Varanne.

Del Sevilla, només una aparició en atac, la del gol de Chicharito ben anul·lat per fora de joc en el minut 86.

En quatre dies, el Madrid ha passat de jugar, a París, el pitjor partit de la temporada a situar-se colíder de Primera amb una victòria solvent a Sevilla. Mateixos dimonis, mateixos àngels. Autoestima cap amunt.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut