Rafa Benítez, ha encarat l'inici de partit amb una gran xiulada de l'afició (Reuters)

El Madrid es passeja davant un Getafe, desubicat, que ha acabat pagant els plats trencats de la Copa (4-1)

Després d'una setmana molt moguda pels blancs en relació amb l'eliminació de la Copa del Rei i d'un inici de partit que ha començat amb una xiulada del públic a Benítez i a Florentino, el Madrid ha golejat el Getafe amb gols de Benzema (2), Bale i Ronaldo, per un d'Alexis, del Getafe

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'inici del partit entre el R. Madrid i el Getafe ha estat marcat per una gran xiulada en el moment que des de la megafonia es cantaven les alineacions i sonava el nom de Rafa Benítez, en relació amb l'eliminació dels blancs de la Copa del Rei, per alineació il·legal davant del Cadis. També s'han sentit crits de "Florentino, dimissió" abans del començament del partit i xiulets dirigits a la llotja. El Getafe, al final, ha acabat pagant els plats trencats i ha sortit golejat del Bernabéu (4-1).

Els blancs han deixat el malson de la Copa enrere, i s'han centrat en el partit obrint el marcador molt d'hora (1-0), en el minut 4, quan Benzema transforma una gran centrada de Pepe, des de la banda dreta. Benzema ha tornat a ser el protagonista del segon gol, que ha arribat deu minuts més tard. James centra al segon pal, Bale baixa la pilota amb el cap i Benzema, la recull i sorprèn Guaita amb l'esquerra (2-0) convertint el seu vuitè gol a la Lliga. I abans del descans han arribat dos gols més: el tercer, després d'una gran combinació entre Cristiano Ronaldo i Gareth Bale. El portuguès deixa de cap la pilota a Bale, que la baixa i la clava al pal llarg (3-0). I un quart, després d'un contraatac de Kroos que finalitza Ronaldo (4-0).

El Madrid ha tingut una primera part molt fàcil i s'ha passejat literalment davant d'un Getafe desubicat i que ha posat les coses molt fàcils als de Rafa Benítez.

Al segon temps, el Madrid ha continuat creant perill a la porteria de Guaita, mentre que el Getafe no s'ha trobat gens còmode sobre el camp, amb molta dificultat a l'hora de crear jugades. Tot i això, el Madrid ha badat en una sortida de córner i el Getafe ho ha aprofitat per marcar el gol de l'orgull, al minut 70 (4-1). Pedro León la posa molt bé i Alexis s'avança a la defensa del Madrid per marcar de cap.

El partit ha acabat amb una golejada que potser suavitza les coses entre els aficionats i el club blanc (4-1) després del malson de la Copa del Rei.