El Madrid és més líder després de la remuntada contra el Sevilla (2-1)

Els blancs han començat per darrere al marcador, però Benzema i Vinícius han donat els tres punts als de Carlo Ancelotti

Víctor PatsiActualitzat

L'empat a un al final de la primera part no ha fet justícia al joc i les ocasions del Sevilla. Rafa Mir ha fet el 0-1 (minut 12) en rematar tot sol a la sortida d'un córner. Dos minuts més tard, una pífia de Carvajal ha permès una doble ocasió del mateix Rafa Mir. Alaba (sota els pals) i Courtois amb una gran aturada, han evitat el 0-2. Després (minut 30) Ocampos ha enviat una pilota al travesser.

Superat clarament pels de Lopetegui, el Madrid s'ha trobat amb el gol de l'empat en el minut 32 gràcies a una cantada del porter Bono, amb mans de mantega en un xut fàcil de Militao. El refús de la pilota al pal l'ha recollit a plaer Karim Benzema per fer l'un a un i en el seu onzè gol en Lliga.

En el minut 36, l'àrbitre no ha vist penal d'Alaba a Ocampos i el VAR no ha revisat la jugada. Les repeticions del contacte els han deixat en evidència: el penal es podia haver assenyalat.

A la represa, canvi absolut de papers. El Madrid s'ha anat fent gran a partir dels canvis introduïts per Ancelotti i el Sevilla s'ha fet petit. El gol cap capgirava el marcador a favor dels blancs ha arribat en el minut 86 amb una gran acció individual de Vinícius. Entre Benzema i Vinícius, el Madrid suma 20 gols dels 34 que porten a la Lliga.

En el temps afegit, Courtois ha evitat el possible empat a dos amb una gran aturada a rematada de Delaney. El Madrid és líder amb 33 punts, quatre més que Atlètic de Madrid i Reial Societat i cinc més que el Sevilla. El Barça? A 10 punts.