Futbol

El Madrid es gasta 200.000 euros més per preparar la Cibeles per a la possible festa d'aquesta nit

Una llarga passarel·la i nombroses tanques de protecció envolten la Cibeles per segona setmana consecutiva. El Madrid pot ser campió de Lliga aquesta nit, i la deessa ha d'estar protegida contra possibles danys. A més, cal afegir els 100 agents municipals i 70 efectius del Samur que l'Ajuntament ha posat a disposició del club blanc. És clar que després és Ramón Calderón qui paga la factura, i no és gens barata: 200.000 euros per cada vegada que es munta tot aquest dispositiu. O sigui, que ja van 400.000. Si el campionat es retarda més del previst, el compte final serà astrònomic.

Actualitzat

Recordem la premissa perquè el Madrid es proclami campió de Lliga per 31a vegada en la seva història: fer el mateix resultat que el Vila-real. Si els de la Plana perden al Madrigal contra el Getafe (17 h), els merengues ja podran cantar victòria. Però si el Vila-real puntua, el Madrid haurà de fer el mateix al Reyno de Navarra (21 h).

Bernd Schuster ha convocat tota la plantilla, que ha dormit a Pamplona i està preparada per a l'ambient hostil que li ha preparat l'Osasuna. I ja hi ha pla de celebració: primer, al mateix estadi, si no hi ha perill per a la integritat dels futbolistes; després, a l'avió La Saeta, en el viatge de tornada, i finalment, en el trajecte de l'aeroport de Barajas a la Cibeles, que es farà en un autobús descapotable. Això sí: l'alcalde ja ha avisat que només el capità, Raúl González, tindrà el privilegi de pujar a la deessa frígia per vestir-la de blanc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut