futbol

El Reial Madrid empata (1-1) i li complica la vida al Cadis

Els andalusos i el Mallorca empaten a 36 punts i queda tot per decidir d'aquí una setmana

Xavi FrancèsActualitzat

El Reial Madrid ha empatat amb el Cadis al Nuevo Mirandilla, que deixa els andalusos amb opcions encara de baixar a Segona Divisió en l'última jornada. Els de Sergio González empaten a 36 punts amb el Mallorca després de la victòria in extremis dels balears. Mariano ha avançat els blancs i Rubén Sobrino ha empatat pels locals. Negredo ha fallat un penal vital en la segona meitat.


El Madrid, a mig gas

Ancelotti ha sortit amb un onze ple de suplents, amb Vallejo de lateral i Mariano en punta d'atac. Rodrygo ha fet una jugada "maradoniana" per deixar el gol en safata a Mariano en el minut 5. Sobrino ha aprofitat un mal refús defensiu per marcar l'empat en el minut 37. 

En la segona meitat, l'àrbitre ha xiulat un penal del porter Lunin sobre Negredo, quan el davanter encarava ja la porteria per fer gol. El mateix veterà jugador s'ha encarregat de xutar-lo, però s'ha trobat amb una gran mà de Lunin

En els darrers minuts ha sortit Hazard i el davanter belga ha lesionat el defensa Akapo amb una trepitjada que ha deixat el tac marcat en el peu del jugador del Cadis. El Madrid ha pressionat i els locals han fet una passada enrere quan s'han assabentat del gol a Mallorca que els hi complicava les coses. Un gol del Madrid deixava els andalusos sense dependre d'ells i a la vegada un gol del Cadis els hi posava les coses de cara. 

Al final empat en el marcador amb suspens inclòs per un possible penal en l'últim sospir, que ni Mateu Lahoz ni el VAR han xiulat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut