Un viatge de mal presagi per al Reial Madrid
Futbol

El Madrid descansa a l'hotel Titanic, el dia del 109è aniversari del naufragi

Els blancs desafien la malastrugança: viatgen en un dimarts 13 i s'allotgen en una data també significativa pel record de l'enfonsament del transatlàntic

Si hi ha algun supersticiós en l'expedició del Reial Madrid a Liverpool, ben segur que no ha passat una bona nit. La comoditat de l'establiment elegit és inqüestionable, es tracta d'un dels millors hotels de la ciutat dels Beatles. Però anar a l'hotel Titanic justament el dia que fa 109 anys del naufragi del luxós transatlàntic pot semblar una mica agosarat.

En totes les habitacions de l'hotel hi ha referències al malaurat vaixell, que la nit del 14 d'abril de 1912, en el seu viatge inaugural, va impactar contra un iceberg i va acabar enfonsant-se enmig de l'oceà Atlàntic. Tot i que va sortir de Southampton, el Titanic estava registrat a la ciutat de Liverpool i cada any s'hi guarda un emotiu record per les gairebé 1.500 persones que hi van perdre la vida.

L'allotjament al Titanic no és l'única preocupació dels supersticiosos seguidors del transatlàntic madridista. L'equip de Zinedine Zidane va iniciar el viatge a Liverpool en una data, dimarts 13, que no és un bon presagi. Aquest número també és un repte afegit per als blancs, que sumen 13 partits consecutius sense perdre des de l'última derrota, el 30 de gener, contra el Llevant (1-2).

El Reial Madrid domina l'eliminatòria per 3 a 1, però les lesions i les supersticions de malastrugança no juguen a favor seu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut