Lliga de Campions

El Madrid continua sense brillar i venç per la mínima al camp de l'Auxerre gràcies a un gol de Di María (0-1)

El Reial Madrid ha tornat a evidenciar els seus problemes de cara a gol i només ha estat capaç de guanyar per la mínima al camp de l'Auxerre (0-1). Els blancs han dominat la primera part, davant d'un equip francès ben ordenat en defensa. A la represa, els locals s'han animat i han disposat d'alguna bona ocasió per batre Casillas. Di María, sortint des de la banqueta, ha fet el gol del triomf per als de Mourinho, al minut 81. En l'altre matx del grup G, Ajax i Milan han empatat a Amsterdam (1-1). El Hamdaoui ha avançat els holandesos, però Ibrahimovic, en una bona acció de davanter centre, ha empatat.

Actualitzat
Mourinho ha donat la titularitat a Benzema, amb Cristiano Ronaldo i Higuaín. Molta artilleria i gens de creativitat al migcamp. Di María i Ozil, a la banqueta, i un migcamp de múscul, amb Alonso, Lass i Khedira. Una errada de Casillas ha estat a punt de costar un gol al Reial Madrid tot just començar. Cristiano Ronaldo en la seva línia d'aqueta temporada. Fent errades, esbroncant els companys, i xutant als núvols en la seva millor oportunitat. Les millors ocasions per als blancs les ha tingut Higuaín. Chafni ha salvat el gol sota els pals. I Marcelo, que no ha superat el porter Sorin a l'un contra un. L'Auxerre també ha pogut marcar en un cop de cap de N'dinga que ha sortit fregant el pal.

Només començar la segona meitat, l'Auxerre ha pogut fer l'1-0 en un contraatac que no ha sabut culminar Jelen. Mourinho es moria de nervis. Pepe ha estat a punt de firmar la jugada còmica de la jornada en una rematada de cap al pal de la seva pròpia porteria. Mourinho ha hagut de baixar del burro i donar entrada a Di María i Ozil per guanyar el partit. L'argentí ha estat l'autor de l'únic gol del partit amb una definició de molta qualitat. El gol no hauria hagut de pujar al marcador perquè, en la jugada prèvia, Ramos ha controlat la pilota amb el braç. En el temps afegit, l'Auxerre ha pogut empatar, però a Jelen li ha tornat a faltar punteria.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut