El francès Yabusele culmina un alley-oop en el partit d'aquesta tarda al WiZink Center (Zipi Aragón / EFE)
Lliga ACB

El Madrid atropella el Baskonia i es permet el luxe d'acabar a mig gas (83-71)

Els de Pablo Laso han arribat a guanyar de 28 punts de diferència davant un Baskonia molt desencertat. Tavares i Hanga han liderat l'atac madridista, i els blancs han situat el 2-0 a l'eliminatòria

El Reial Madrid ha situat el 2-0 en l'eliminatòria de semifinals de la Lliga ACB davant el Baskonia després d'una còmoda victòria (83-71) aquesta tarda al WiZink Center de la capital espanyola. Els vitorians només han anat per davant en el marcador després de la primera cistella, de Baldwin; des de llavors, i amb l'excepció d'alguns instants del primer quart, els de Pablo Laso els han passat per sobre.

Tavares ha estat el jugador més destacat del Madrid i Laso, fins i tot, li ha pogut donar descans (Zipi Aragón / EFE)

Mentre el Baskonia s'anava doblegant fruit del seu propi desencert (43% d'encert en llançaments de 2, i 6 de 26 en triples al final del partit), Tavares causava estralls. Pablo Laso s'ha pogut permetre donar-li descans avançat el tercer quart, quan liderava l'anotació del seu equip (15 punts), a més d'haver capturat 8 rebots i haver col·locat tres taps. Al final, el màxim anotador del partit ha estat l'exblaugrana Adam Hanga, autor de 18 punts. Al costat visitant, simptomàtica l'actuació del lituà Giedraitis: cap encert en nou llançaments (5 de dos i quatre triples) i una valoració de -6. Vanja Marinkovic, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador vitorià.

El Madrid ha arribat a tenir fins a 28 punts de diferència, però el Baskonia ha pogut maquillar el marcador a l'últim quart fins al 83-71 final. El tercer assalt s'ha de disputar dimarts que ve a les 9 del vespre, ja en pista vitoriana.