Sebastián Abreu segueix en actiu als 41 anys (Reuters)
Futbol internacional

"El Loco" Abreu fitxa per l'Audax Italiano xilè, el 26è club de la seva carrera

El davanter uruguaià, de 41 anys, supera l'anterior registre, de l'alemany Lutz Pfannenstiel (1991-2011), que va jugar en 25 equips diferents abans de retirar-se del futbol professional.

Actualitzat

El Audax Italiano, equip de la Primera Divisió xilena, ha confirmat el fitxatge del veterà davanter uruguaià Sebastián Abreu, que es convertirà en nou jugador del club número 26 de la seva dilatada carrera esportiva.

El club xilè, que la temporada 2018 jugarà el torneig de lliga, la Copa de Xile i la Copa Sud-americana, ha precisat a la seva pàgina web que ha tancat amb "El Loco" Abreu un acord per a un contracte d'un any.

Abreu, de 41 anys, va començar la seva carrera el 1994 al Defensor Sporting del seu país i ha passat per clubs històrics com el Nacional de Montevideo, el River Plate, el Botafogo, i també va jugar en dos equips de la lliga espanyola, el Deportivo de la Corunya i la Reial Societat.

Amb aquest nou club, Abreu supera l'anterior registre, de l'alemany Lutz Pfannenstiel (1991-2011), que va jugar en 25 equips diferents abans de retirar-se del futbol professional.

Anar al contingut