Primera

El Llevant tomba el Vila-real gràcies a dos penals quasi consecutius (2-1)

Gerard Moreno ha avançat els castellonencs al minut 3, però, a la segona part, Roger Martí ha transformat les dues penes màximes que ha xiulat l'àrbitre i que han servit per donar el triomf al conjunt de Paco López

El Llevant ha aconseguit que els tres punts no s'esfumin del Ciutat de València després de superar el Vila-real gràcies als dos penals que ha transformat a la segona part (2-1).

Els castellonencs s'han avançat ben aviat, al minut 3, Gerard Moreno ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d'un mal refús de Vezo que ha rebut Ekambi i ha centrat cap al davanter català. El tàndem Ekambi-Moreno ha disposat de diverses ocasions per fer el segon però Aitor Fernández, sota els pals, ha salvat el Llevant d'un resultat més contundent.

A la segona part, els de Paco López s'han mostrat una mica més incisius en atac en l'intent d'igualar el marcador i han arribat els gols. Han estat gràcies a dos penals gairebé consecutius que ha anotat Roger Martí des dels onze metres (2-1). Això sí, amb polèmica. En el primer llançament el porter del Vila-real, Andrés Fernández, ha fet una doble aturada espectacular després de refusar el xut de Morales i la posterior rematada però quan els jugadors del Vila-real celebraven la brillant acció del seu porter han vist com l'àrbitre ordenava repetir el penal per considerar, prèvia consulta al VAR, que Fernández s'avançava de sobre la línia de gol just abans del xiulet. A la segona, Roger Martí no ha fallat.

No havien passat ni cinc minuts que una errada clamorosa fruit d'un malentès a la pròpia àrea entre Andrés Fernández i un company seu del Vila-real ha acabat amb una falta sobre Roger Martí que l'àrbitre no ha dubtat a castigar, de nou, amb la pena màxima. El mateix Roger Martí ha tornat a marcar des dels onze metres deixant el definitiu 2-1 a l'electrònic.