Iago Aspas controla una pilota davant la pressió d'Ignasi Miquel (EFE)

El Celta s'estavella contra el Màlaga i s'allunya de la lluita per la setena posició (0-0)

Els gallecs han estat incapaços d'imposar-se al cuer en un mal partit del conjunt d'Unzué a Balaídos

Celta, 0 - Màlaga, 0

El Celta ha fet un pas enrere en la seva lluita per la setena posició després de no passar d'un empat sense gols contra el Màlaga a Balaídos. Els gallecs han estat incapaços d'imposar-se al cuer en un mal partit del conjunt d'Unzué, que no ha xutat ni una vegada a la porteria visitant en els primers 45 minuts. En la represa, el Celta tampoc ha estat gaire encertat i en l'últim minut, el Màlaga ha pogut emportar-se el triomf però ha estavellat un xut al pal.

Leganés, 2 - Sevilla, 1

El Sevilla ha acusat la ressaca de la Champions i ha perdut al camp del Leganés, una derrota que l'allunya encara més de la lluita per la quarta posició. Els "pepineros" s'han avançat amb un gol de cap d'Unai Bustinza poc abans del descans, i, en la represa, Eraso ha fet el segon en el minut 69. A falta de sis minuts per al final, Pablo Sarabia ha estat expulsat i ha deixat el Sevilla amb deu. El migcampista es perdrà per sanció el pròxim partit de lliga, contra el Barça, al Sánchez Pizjuán. I, ja en temps de descompte, el mexicà Miguel Layún ha maquillat la desfeta sevillista.

Reial Societat, 1 - Getafe, 2

Xiulets i mocadors a Anoeta en protesta per una nova derrota de la Reial Societat. En el minut 23, Willian José ha fet l'1-0 per als de Sant Sebastià. Però el Getafe ha sabut remuntar. Just abans del descans, Djené ha fet l'empat a 1. I, sis minuts després de la represa, Ángel ha fet el definitiu 1-2 amb un gran xut des de la frontal. Aquesta desfeta, la catorzena en 29 jornades, allunya encara més la Reial Societat de la zona europea i deixa Eusebio Sacristán en una situació delicada a la banqueta.

València, 3 - Alabès, 1

El València ha sumat contra l'Alabès la sisena victòria en set partits. Una victòria que serveix als valencians per pressionar Sevilla i Vila-real a la part alta de la taula. Rodrigo (min. 19) i Zaza (min. 34) han posat el 2-0 en el marcador en la primera part. A l'equip vitorià, el pas pel vestidor li ha anat bé per reduir la distància en el marcador (2-1, min. 49), gràcies a Sobrino. Laguardia, però, en el minut 54, ha tingut la mala sort de marcar el 3-1 per al València en pròpia porta.

Deportivo, 1 - Las Palmas, 1

El Deportivo de la Corunya i el Las Palmas han empatat a 1 a Riazor en un duel directe per la permanència. Un resultat que no beneficia cap dels dos equips en la seva lluita per sortir de la zona de descens. Els canaris s'han avançat en el marcador amb un gol matiner de l'exblaugrana Halilovic, però el Dépor ha reaccionat, i, en el minut 22, Albentosa ha fet la igualada amb un cop de cap a la sortida d'un córner. Tot i que encara quedaven molts minuts per disputar, ni gallecs ni canaris han estat capaços de trobar el gol de la victòria i sumen un punt insuficient que els acosta a la Segona Divisió.

Llevant, 2 - Eibar, 1

L'arribada de Paco López a la banqueta del Llevant ha estat el revulsiu que necessitava l'equip granota per allunyar-se del descens. En el primer partit de la vint-i-novena jornada de Lliga, l'equip valencià s'ha imposat a l'Eibar al Ciutat de València per 2-1 i ha sumat la segona victòria consecutiva amb el nou tècnic. En el minut 24, Roger Martí ha avançat els locals en el marcador, però, en la represa, Charles ha fet l'empat a un. L'Eibar no ha tingut ni temps per celebrar aquest gol, ja que, en la jugada següent, Boateng ha aprofitat una errada de la defensa visitant per tornar a desfer la igualada i donar un valuós triomf al Llevant, que suma 27 punts i s'allunya a set de la zona de descens, però amb un partit més que el Las Palmas.