El Barça haurà de guanyar a la pista del Llevant per forçar el tercer partit (@FCBfutsal)
Futbol sala

El Llevant s'endú el primer punt de la final (2-2; 4-5)

El partit s'ha resolt als penals; Fede ha aturat el xut decisiu a Joselito

Xavi LorenteActualitzat

El Barça ha sortit a totes. Ferrao només ha trigat 1'49" a obrir el marcador després d'una llarga jugada amb aturades de Fede i assistència clau de Marcenio. Amb el 1 a 0 Aicardo ha tingut oportunitat clara de fer el segon a passada de Marcenio novament. Fede ha salvat. L'entrada d'Esteban ha donat un altre aire al Llevant. Pilota al pal de l'exblaugrana al minut 5. Esqurrdinha ha replicat amb una recuperació letal que gairebé acaba amb gol al minut 8. Pedro Toro ha estat apunt de sorprendre Dídac un pèl avançat. Roger Serrano ha aconseguit empatar al minut 10 lliure de marcatge en un contraatac ràpid. El de Gràcia no l ha celebrat pel seu extens passat culer. Ferrao s ha quedat sol davant Fede però el porter valencià ha tancat bé les cames. Esteban també ha arribat davant de Dídac sol però sense incidència al marcador. En una falta el Llevant ha capgirat el resultat a 5 minuts del descans (1-2). Un altre exblaugrana Rafa Usín ha enganyat tota la defensa. Marcenio i Daniel amb un xut al pal cadascun han fregat l'empat a pocs segons del final de la primera part. Mereixia la igualada el Barça.

Ferrao tampoc ha pogut batre Fede en l'arrencada de la segona part. El de Chapecó ho ha tornat a provar de seguida recuperant una bola a l'àrea granota peró no ha afinat prou la rematada. A la tercera ha anat la vençuda. Passada llarguíssima de Didac per Ferrao que ha trencat l esquena de la defensa i ha empatat a 2 al minut 26. Els blaugranes han continuat dominant i insistint amb més accions de Ferrao. Dídac tambe ha posat un peu providencial a xut de Maxi. Ferrao ha estavellat un gran cacau al travesser al minut 35. Nou pal de Dyego al minut 37 amb un Barça abocat. El Llevant ha atacat amb porter jugador els dos minuts finals. El matx ha anat a la pròrroga.

Travesser de Pedro Toro a la primera part del temps extra amb un Llevant que ha monopolitzat la possessió amb el porter jugador. Cap atac dels locals. A la segona part Plaza ha posat Daniel de porter jugador. Adolfo ha perdonat el gol en una passada llarga de Dídac sense porter. Plana tambe ha fet una aturada clau abans d'arribar als penals.

A la tanda dels 6 metres s'ha decidit el partit, que ha caigut favorable als valencians per 4 a 5, amb Fede aturant la pena màxima decisiva a Joselito.